duminică, 16 martie 2008

Angoasa pentru final de scenariu apocaliptic


Anul 2000+(poate fi plus infinit din partea mea).Ma trezesc intru zgomot tehnologico-digital.Dureri de cap,ganduri pentru trecutul in care ma gandeam cu atata speranta spre viitor.Si uite ce primesc!Angoasa ce ma inghite ca o balena ucigasa in timp ce eu ma innec nu intr-o mare sarata ci intr-o mare de sare.


Dusul rece ce imi spala fata,dar nu si durerea de cap cu care ma trezesc de atata timp.E asa pufos prosopul asta!Mmmm..In oglinda...De ce nu o arunc?Si asa nu ma recunosc in ea.Sunt doar umbra unui om ,vorba lu'Mudvayne.Uite codul de bare de pe fruntea mea(da ma!e ala cu 999).

Frigiderul e la fel de gol ca si stomacul meu.Aceasta simbioza ciudata care nu e deloc naturala ci doar o perfidie futuristica cu iz de alune stricate crescute artificial in eprubete.


Urmez instinctul de a merge in Carrefour.Sa fie doar instinct sau poate creierul meu nu e asa asfixiat si imbitat cu lumina artificiala?.

Ma plimb printre rafturi.Toate preturile au 999 dupa virgula.Totul e asa convenabil pentru toata lumea.Nu avem ce pierde.Imi iau grapefruit rosu.Yammy.Totusi se anunta ceva:"Ne pare rau dar cardurile BCR nu se accepta la casa.Va multumim pentru intelegere."Eu nu inteleg.Ei nu inteleg ca eu nu inteleg.Nu e nimic de inteles ci doar de acceptat.Asa ca degeaba codul meu de bare de pe fruntea mea.Nu e nici macar un tatuaj frumos.Tot un drac.Ma intorc mofluz acasa.Frigiderul e gol.La fel si stomacul meu.Din nou.Sistemul a cedat.Din nou.


Ma intorc in 2008.Ma gandeam si eu.Mi-e pofta de oua.Vreau sa vad oul incuband in tigaia cu ulei.Vreau sa se transforme intr-un pui si sa-l mananc crud,de viu.
Caut sa ma axez pe ceva.Poate pe axa numerelor naturale,de la 0 la infinit.Un crestin se opreste la 3,budistul la zero,hindusul la infinit samd.Se pare ca sunt inca ma bat cu semnul minus.

Blogul meu pe yahoo la 360 de grade.Sau poate sunt 666 de grade,de cand cu incalzirea asta globala.Burgerul meu de la Mec si gandul meu ca McDonald's e antihristul precum credea Bill Hicks.Sa mananc sau sa gandesc.Frigiderul e gol.Stomacul meu e gol.Mintea mea e goala.Pana cand?.....