sâmbătă, 2 mai 2009

Apel porcinei



Viata e un pahar cu apa plata?Eu,spre marea mea rusine,beau apa de la robinet(se stie ca apa din Bucuresti e de cea mai buna calitate).

Viata are o directionare spre platitudine,iar cand oamenii isi mai cumpara si apa plata ,e clar:).Monocromia existentei intr-o ceasca de apa,reflectia unui chip obosit si schimonosit,un Sisif modern care ajunge sa-si arunce bolovanul peste vecin ca sa ii ia porcul(sadic cand moare si porcul si vecinul).Si mai sadic e atunci cand mori tu din cauza porcului,iar dobitocul ramane in viata....

Nu prea le am eu cu teoriile conspirationiste,dar uneori ma gandesc:ce DRACU e STATU?
O intrebare mai buna decat ce dracu e muzica rock...
Statul e cel ce vrea binele,e cel ce vrea sa opreasca criza financiara si sa controleze economia(lucru care pt nea' Mises e utopic si pt multi economisti de asemenea).Un monolit,niste sfori la nivel mondial si un zambet mare,grandios si radios pe fetele catorva oameni(incluzandu-l pe nenea Obama).
Democratia e imbatare cu apa (plata ) rece,poporul nu mai conduce de mult si nici ca ar fi condus.E bine sa fii condus.Problema e de cine esti condus...

Avem parte de gripa porcina.Deja s-a cam instaurat isteria,peste tot apar cazuri sau posibile simptome.E mai rau ca aviara etc etc etc.Mai circula o teorie cum ca vor sa mai reduca din populatie mondiala deoarece costa prea mult (tot la economic ne intoarcem),e prea mare si mai greu de controlat.Nu ai nevoie de genocid pentru asa ceva.Introducing.......Ta da: Arme biologice! Ce lucreaza mai bine ca un om sau decat o masina de razboi ,formeaza armate intregi si se raspandeste(cucereste ) repede?Un virus evident.Avem ca exemplu ciuma neagra care a ucis o treime din Europa.Scapat din laborator sau nu,porcu asta de virus e dat dracu' rau de tot:oamenii de stiinta inca nu un leac,asa ca sa ne inchidem in case si sa stam cu frica in san,sa ii tinem de cald).

Sa fim linistiti,suntem pe drumul cel bun.Statul,ca un superman obamanian ,ne va salva.Pana la urma,poate fi doar o teorie conspirationista,un vis ciudat avut de un american ciudat ca Alex Jones,je ne sais pas.Fiti cuminti,ascultati de tatal=mama=stat care va face educatia ,pastrati stereotipia,ascultati muzica comerciala in stereo ca se auda cat mai bine ,dar nu uitati:Paharul se bea pana la capat!