luni, 9 iunie 2008

Emojah


Ii suna cuiva cunoscut filmul “Hooligans”?Sau poate numele Elijah Wood?
Sa fim sinceri,sigur ati auzit de acest personaj al platourilor de filmare de peste ocean.
El a jucat in filmul de mai sus,despre nu care nu pot s aspun ca ar fi un film prost,insa este slab.Este slab pentru ca este o varianta “gay “ a unui alt film pe aceeasi tematica:”Football Factory”.

Football factory e bestial:se pompeaza adrenalina si e facut la modul cel mai realist posibil.
Care sa fie rostul vietii?Sa stai cuminte in banca ta .sa-ti asculti seful sis a faci o slujba care nu-ti place?Sau sa bati pe rupte suporterii echipei de fotbal adversare?
As merge pe a doua varianta:fara reguli,dai si iei bataie,ti se aminteste constant ca viata e violenta si copii cuminti nu sunt intotdeauna cei mai castigati.
Filmul trezeste dorinta de violenta.Mie mi-a adus aminte ca viata nu trebuie pierduta aiurea.E mai interesant sa faci ceva mai periferic,extrem si impotriva societatii care e plina de snobi.

Cu filmul “Hooligans” e alta poveste.Filmul mi s-a parut o telenovela,nimic realist,pur si simplu un furt grotesc dupa “Football Factory”.
M-am plictisit la el,asta fiindca ma asteptam la cu totul altceva.Ce am primit a fost ceva emodramatic, care ar fi trebuit sa ma impresioneze.Elijah joaca rolul unui pustan de bani gata care a luat si el pentru prima oara niste pumni in fata si apoi a devenit dur la randul sau.Elijah, nu m-ai convins!Trebuia sa fii cu costumul lui Frodo in servieta,ai mai fid at culoare filmului.In concluzie:JALNIC.

Revenin la “Football Factory”.Pe langa stratul consistent de violenta mai e ceva:sentimentul ala de rebeliune.Intr-o societate in care sentimentul este anihilat incet-incet,e bine sa ne mai aducem aminte de el.Societatea sa depinda de noi sau noi de ea?
Optiunea de raspuns nu trebuie sa fie una cu tendinta anarhista,ci doar cu oleaca de savoare de aceasta culoare.Trebuie sa mai facem tampenii din cand in cand,ca doar nu suntem robotei.Asa ca vedeti filmul!!!!